עפיף:"הליכוד זה הבית החם של הדרוזים"
המתמודד של רשימת הליכוד לכנסת ה-25 עפיף עבד מירכא, בשיחה לפורטל הכרמל והצפון על מהלכי השטח ומה שהוא עושה למען החזרת הקולות לליכוד, עפיף:"לגבי חוק הלאום הנציגים שלנו לא עשו מספיק ותמכו בחוק ושיתפו פעולה, והיום אומרים אחרת".
עפיף עבד המתמודד ברשימת הליכוד לכנסת ה 25
זו תקופה מאד מורכבת שעומדת בפני נציג הליכוד מהמגזר הדרוזי לכנסת ה-25, לצאת ולגייס קולות לתנועת הליכוד בכפר הלא יהודי. כידוע בשנים האחרונות הדרוזים העדיפו את הליכוד והושרשו בתוכו, סיבות רבות ביניהם הנציגים הדרוזים של הליכוד בכנסת, לא פעלו מספיק לחזק את השטח והם דאגו רק לחזק את עצמם במעוזות אחרים.
עפיף עבד חבר מזכירות הליכוד, פעיל מעל עשרים שנה בליכוד, מכיר את הרוח בתנועה, הוא נבחר ברוב קולות בבחירות הפנימיות לליכוד, וגבר על חבר הכנסת מולא ועל איוב קרא.
עפיף: "השלטון הנוכחי שהחליף את הליכוד לא עשה כלום לכפר, אנחנו בליכוד יש לנו מה לעשות ומה להגיד לשטח. אני רוצה לקדם עניין התכנון והבניה שהוא בעיה שלא טופלה שנים, חוק קמיניץ שפגע במגזר הלא יהודי קשות, בחינוך, בשכבה החלשה ותמיכה ברשויות המקומיות הדרוזיות".
עפיף: "כידוע יש חלק מראשי הרשויות ליכודניקים ויש שלא, יש חלק שנטש את הליכוד, וחיפש את טובתו במקום אחר, מורגש שיש בעיה, אותם אנשים שאומרים הליכוד זרק אותנו למקום ה-44 מ 35, אם הציבור יעשה חשבון נכון יגלה שאנחנו לא היינו במקום 8 וזרקו אותנו למקום 16, אם גנץ היה מתמודד בליכוד הנציג שלו היה במקום 70, האנשים לא מבינים את זה וזה נבע מהסברה לא נכונה במגזר".
"ליכוד זו הדרך האמתית, זה לא עולה על הדעת שנהיה שמאלנים ואנחנו לא שמאלנים, אנחנו צריכים להסתכל על טובת העדה הדרוזית בישראל ולא על טובת איש מסוים, טובתנו כעדה בימין ולא בשמאל, בשנים האחרונות היינו ללא אבא, בגלל ממשלת בנט לפיד".
עפיף: "אני מעל 20 שנה במערכת הפוליטית ואנשים ניסו אותי ויודעים מי אני, כשאני מבטיח אני מקיים, המילה שלי זה ברזל, איפה שיכולתי לעזור עזרתי, אם אני אקבל את הכוח אני אעשה כל מה שצריך לטובת המגזר".
עפיף: "לגבי חוק הלאום הנציגים שלנו לא עשו מספיק לגבי החוק, תמכו בחוק ושיתפו פעולה, והיום אומרים אחרת, אנחנו לא מפלגה של 5 מנדטים, אנחנו מפלגה של 35 מנדטים, במידה ונקים ממשלה ויהיה חוק נורבגי אנחנו נכנס, ואם אני לא אכנס אני אעזור מבחוץ, אני קורא לכל הבוחרים הדרוזים לבחור במפלגה שיש לה את הכוח והמנדטים לעזור לנו כעדה. הליכוד זה הבית החם של המגזר הלא יהודי".